Keyword Analysis & Research: belastingtelefoon


Keyword Analysis


Keyword Research: People who searched belastingtelefoon also searched

Frequently Asked Questions

Wat is een BelastingTelefoon?

Belastingtelefoon.nl is een separaat initiatief en derhalve niet verbonden of aangesloten bij de Belastingdienst. U kunt de Belastingdienst ook rechtstreeks bellen via 0800-0543. U kunt prima bij de Belastingtelefoon terecht voor de meer algemene vragen over met name de inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en toeslagen.

Wat is het reguliere nummer van de BelastingTelefoon?

Zo is er een speciaal nummer voor particulieren en bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn, maar in Nederland belasting moeten betalen. Dit nummer is +31 (landcode van Nederland) 555 385 385. Dit nummer is bereikbaar op dezelfde tijden als het reguliere nummer van de belastingtelefoon.

Wat zijn de telefoonnummers van de Belastingdienst?

Telefoonnummers Belastingdienst. Wij hebben verschillende telefoonnummers. Kijk welk nummer u moet bellen. BelastingTelefoon. Voor vragen over belastingen en toeslagen. En voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een betalingsregeling. Bel 0800 - 0543 (gratis)

Is de BelastingTelefoon bereikbaar vanuit het buitenland?

Contact met de Belastingtelefoon vanuit het buitenland. Als u in het buitenland woont en met de Belastingdienst contact wilt dan kunt u een speciaal telefoonnummer bellen. De gratis 0800 nummers werken namelijk niet wanneer u buiten Nederland bent. Het telefoonnummer vanuit het buitenland is +31 (0)55-5385385.


Search Results related to belastingtelefoon on Search Engine